Home Events Wandeldate bij de Amsterdamse Waterleiding Duinen

Wandeldate bij de Amsterdamse Waterleiding Duinen

Heeeeyyy meidenn,

Dansmeisjes is een onwijs leuk, actief en avontuurlijk platform waar honderden gelijkgestemde vrouwen tussen de 21 en 38 jaar elkaar ontmoeten én waar vriendinnen met elkaar op avontuur gaan. Quality time is waar het allemaal om draait! #GirlsJustWannaHaveFunnn

De meesten kennen het gebied als een fantastisch natuurgebied, maar wist je dat de Amsterdamse Waterleiding Duinen het oudste waterwinningsgebied in Zandvoort van Nederland is? De waterzuivering vindt hier al sinds 1853 plaats! Wow.

Vind je het leuk om nieuwe connecties te maken en nieuwe vriendinnen te ontmoeten, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? No problemo! We got you!

Samantha zorgt maandelijks voor de leukste wandeldates met de meiden in en rondom Haarlem. Na een mooie wandeling van ongeveer 1,5 uur zijn we niet alleen ontspannen van de natuur, maar ook rijker met (nieuwe) connecties met elkaar. Yess girl, let’s meet up voor een gezellige tijd samen! Of je nu alleen komt of met je girl squad, iedereen bij Dansmeisjes is lief en gezellig met elkaar. We ontvangen je met open armen. #girlsjustwannahavefun

Ga jij gezellig mee? Meld je nu aan!
♬ Maak je persoonlijke account aan of log in als je deze al hebt
♬ Bestel jouw ticket via de button “Deelnemen”
♬ Per mail krijg je een linkje naar de chat-groep
♬ Foto’s en video’s worden achteraf gedeeld via een link in het platform en middels de maandelijkse nieuwsbrief

Wil je liever niet op beeld? Geef het gerust even aan bij Team Dansmeisjes.


Dikkkke liefsss,
Team Dansmeisjes💋


Dit is een gratis activiteit georganiseerd door Team Dansmeisjes om vrouwen tussen de 21-38 jaar laagdrempelig elkaar kennis te laten maken. Om je gratis ticket te ontvangen, heb je een Dansmeisjes account nodig. Deze kan al vanaf € 0,- worden aangemaakt met het gratis lidmaatschap. Wil jij liever geen (gratis) Dansmeisjes account? Dat is helemaal ok! Koop dan het losse ticket voor deze wandeldate in Amsterdam en wie weet sluit je later alsnog gezellig aan bij het Dansmeisjes platform! We got youuu!
Informatie over het gratis, basis en basis plus lidmaatschap lees je hieronder.Al bekend met het Dansmeisjes lidmaatschap?

In het Dansmeisjes Basis en Basis Plus lidmaatschap is inbegrepen; borrelen op de leukste locaties in Amsterdam inclusief welkomstdrankjes, toegang tot de events van “Dansmeisjes op Avontuur” van Festivals tot bowlen en boottochten. Exclusieve workshops en inspiratiesessies met succesvolle vrouwen. En natuurlijk krijg je volledig toegang tot het Dansmeisjes platform met een persoonlijke profiel, toegang tot het social kladbord en verschillende groepen om elkaar te ontmoeten, te inspireren, af te spreken of om 1:1 met elkaar te kletsen in de privé chats. Ook geniet je als je wilt maandelijks van de gratis activiteiten zoals speurtochten, picknicks, spelletjes. Wandeldates in verschillende steden en Womentalks; zowel online als op locatie met live muziek.
JOIN US HERE 🎉

Datum

26 sep 2021
Verlopen!

Tijd

13:00

Locatie

Amsterdamse Waterleiding Duinen
Zandvoort
Team Dansmeisjes

Organisator

Team Dansmeisjes
Email
wegotyou@dansmeisjes.nl

Bezoekers van het evenement

Op dit moment zijn er geen leden online
Scroll to top vertical_align_top