Home Events Online Womentalk Inspiratiesessie + Q&A met Susanne Bolkestein

Online Womentalk Inspiratiesessie + Q&A met Susanne Bolkestein

“ Na een mooie carrière in het toerisme, heb ik in 2013 besloten het roer om te gooien en voor mijn grote passie interieurontwerp & styling te gaan.  -Susanne


Let’s meet de vrouw achter de succesvolle ondernemer in de wereld van Interieur design en styling:  Susanne Bolkestein!

Met haar achtergrond in toerisme en zakelijke dienstverlening, kwam zij tijdens en na het verliezen van haar baan in de vorige economische crisis in een flinke burn-out terecht. Eenmaal herstelt, besloot zij vlak na de geboorte van haar dochter om volledig haar hart te volgen en is haar woonblog de kickstart geweest van haar huidige succes.

Susanne is ondernemer en eigenaresse van SBZ Interieur Design, welke is ontstaan uit haar minstens zo bekende woonblog Stijlvolstyling. Zij is getrouwd, mama van een dochter van 7,  runt meer dan fulltime haar Interieur ontwerp studio én heeft zelfs haar man Bert uit loondienst gehaald om haar te versterken in haar bedrijf. En dit is nog maar een beetje van wat we delen over haar, want haar ambitie is huge! #nextlevelpowerqueen

Toen wij haar vroegen om haar persoonlijke reis met ons te delen, blijkt ze net zo enthousiast als wij!
Ze kijkt er naar uit om ons allemaal te inspireren en te laten zien dat de dieptepunten juist een teken kunnen zijn om  je echte missie te volgen.
Ze vind het dan ook onwijs leuk om haar reis met ons te komen delen!

Het gesprek is interactief en duurt ongeveer een uurtje. Je kan zowel online erbij zijn door hieronder aan te melden of je kan ons vergezellen @ Herengracht 221, waarbij wij gezamenlijk kunnen borrelen en aan de sessie via Zoom kunnen deelnemen.

Wil jij hierbij zijn? Reserveer dan nu gelijk je plek!

Let’s remember that we are so much better, together ♥ ︎

How does it work?
♬ Reserveer jouw plek
♬ Join de Womentalk groep en ontmoet alvast de andere meiden
♬ Houd één- tot 1,5 uur vrij voor deze avond als je online deelneemt
♬ Tip: zorg voor koptelefoon/oordopjes en een rustige omgeving waar je vrij kunt praten
♬ Op locatie ben je om 19:30 uur welkom om ons te vergezellen!
♬ Samenvattingen worden achteraf gedeeld via een link in de Womentalk groep

O’ja en wil je je vriendin(nen) uitnodigen? Leuk! Zet jezelf op aanwezig en deel dit event met hen, zodat zij zich ook kunnen aanmelden.Al bekend met het Dansmeisjes lidmaatschap?

In het Dansmeisjes lidmaatschap is inbegrepen; borrelen op de leukste locaties in Amsterdam inclusief welkomstdrankjes, toegang tot de events van “Dansmeisjes op Avontuur” van Festivals tot bowlen en boottochten. Exclusieve workshops en inspiratiesessies met succesvolle vrouwen. En natuurlijk krijg je volledig toegang tot het Dansmeisjes platform met een persoonlijke profiel, toegang tot het social kladbord en verschillende groepen om elkaar te ontmoeten, te inspireren, af te spreken of om 1:1 met elkaar te kletsen in de privé chats. Ook geniet je als je wilt maandelijks van de gratis activiteiten zoals speurtochten, picknicks, spelletjes. Wandeldates in verschillende steden en Womentalks; zowel online als op locatie met live muziek.
JOIN US HERE🎉

 

 

Inschrijven

Regular Ticket Womentalk Inspiratiesessie + Q&A met Susanne Bolkestein € 5,00 (ex ticketfee)

Dit ticket is voor jou als je liever (nog) geen (gratis) Dansmeisjes account aanmaakt. Heb jij een gratis account of het maandelijkse Basis of Basis Plus lidmaatschap? Check dan jouw ticket hieronder. Deze sessie is in het Nederlands.

Beschikbaar Tickets: 99
Het Regular Ticket Womentalk Inspiratiesessie + Q&A met Susanne Bolkestein ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Gratis ticket l Womentalk Inspiratiesessie + Q&A met Susanne Bolkestein € 0,00

Dit ticket geldt voor iedereen binnen de doelgroep van Dansmeisjes met een gratis account of met het maandelijks Basis en Basis Plus Lidmaatschap. Ben je ingelogd? Yes Queen! Bestellen maarrr.

Beschikbaar Tickets: 99
Het Gratis ticket l Womentalk Inspiratiesessie + Q&A met Susanne Bolkestein ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

28 sep 2021

Tijd

20:00

Locatie

Herengracht 221
Amsterdam

Locatie 2

Online evenement
Team Dansmeisjes

Organisator

Team Dansmeisjes
Email
wegotyou@dansmeisjes.nl
Deelnemen

Bezoekers van het evenement

Op dit moment zijn er geen leden online
Scroll to top vertical_align_top