Home Events Womentalk Inspiratiesessie + Q&A met Estrella van Toor

Womentalk Inspiratiesessie + Q&A met Estrella van Toor

Kleine stappen, extreme resultaten. – Estrella


Estrella is dé Queen van dagelijkse routines die leiden naar de allerbeste versie van jezelf. Dagelijkse vermoeidheid, onrust en een periode van veel onzekerheden deed haar besluiten om het roer om te gooien.
Zij verdiepte zich in de wereld van mindset, gedrag en verandering en begon met het experimenteren van routines. Iedere kleine stap richting de routines van de meest succesvolle versie van haarzelf, bracht haar op lange termijn extreme resultaten. Zij laat vanuit de meest eigenlijk eenvoudige basis zien hoe, maar vooral waarom de dagelijkse routine van belang is voor de toekomst die jij het liefst voor ogen hebt.

Inmiddels runt zij een succesvol bedrijf en leidt Estrella een leven die voor haar fantastisch goed werkt.
Zij omringt zich met gelijkgestemde mensen, zorgt onwijs goed voor zichzelf en staat bekend om haar levenslust en good vibes! En ze kijkt er naar uit om ons allemaal te inspireren.

Het gesprek is interactief en duurt ongeveer een uurtje. Je kan zowel online erbij zijn door hieronder aan te melden of je kan ons vergezellen @ Herengracht 221, waarbij wij gezamenlijk kunnen borrelen en aan de sessie via Zoom kunnen deelnemen.

Wil jij hierbij zijn? Reserveer dan nu gelijk je plek!

Let’s remember that we are so much better, together ♥ ︎

How does it work?
♬ Reserveer jouw plek
♬ Join de Womentalk groep en ontmoet alvast de andere meiden
♬ Houd één- tot 1,5 uur vrij voor deze avond als je online deelneemt
♬ Tip: zorg voor koptelefoon/oordopjes en een rustige omgeving waar je vrij kunt praten
♬ Op locatie ben je om 19:30 uur welkom om ons te vergezellen!
♬ Samenvattingen worden achteraf gedeeld via een link in de Womentalk groep

O’ja en wil je je vriendin(nen) uitnodigen? Leuk! Zet jezelf op aanwezig en deel dit event met hen, zodat zij zich ook kunnen aanmelden.Al bekend met het Dansmeisjes lidmaatschap?

In het Dansmeisjes lidmaatschap is inbegrepen; borrelen op de leukste locaties in Amsterdam inclusief welkomstdrankjes, toegang tot de events van “Dansmeisjes op Avontuur” van Festivals tot bowlen en boottochten. Exclusieve workshops en inspiratiesessies met succesvolle vrouwen. En natuurlijk krijg je volledig toegang tot het Dansmeisjes platform met een persoonlijke profiel, toegang tot het social kladbord en verschillende groepen om elkaar te ontmoeten, te inspireren, af te spreken of om 1:1 met elkaar te kletsen in de privé chats. Ook geniet je als je wilt maandelijks van de gratis activiteiten zoals speurtochten, picknicks, spelletjes. Wandeldates in verschillende steden en Womentalks; zowel online als op locatie met live muziek.
JOIN US HERE🎉

 

 

Datum

27 mei 2021
Verlopen!

Tijd

20:00

Locatie

Herengracht 221
Amsterdam

Locatie 2

Online evenement
Team Dansmeisjes

Organisator

Team Dansmeisjes
Email
wegotyou@dansmeisjes.nl

Bezoekers van het evenement

Op dit moment zijn er geen leden online
Scroll to top vertical_align_top