Home Events Online Womentalk Inspiratiesessie + Q&A met Anaïta Nasser

Online Womentalk Inspiratiesessie + Q&A met Anaïta Nasser

“ Elke pijn, angst of trauma is te transformeren naar een betekenisvolle en waardevolle toekomst. ” – Anaïta


Wow, lieve vriendin! Ontmoet hier weer een krachtige powervrouw die de wereld heel veel moois brengt.
Die zich inzet om jou en mij te laten zien dat wij altijd het alles kunnen bereiken wat wij maar willen. Wij zijn eerlijk gezegd best wel onder de indruk van deze prachtige vrouw genaamd Anaïta. Het beloofd een sessie met oprechtheid, diepgang, kwetsbaarheid en misschien ook wel herkenbare pijn…
 <3


Zij emigreerde in 1994 van Moskou naar Nederland.
Als dochter van een krachtige Russische moeder en een Afghaanse vader met PTTS, heeft zij op jonge leeftijd intense trauma’s ervaren.

Anaïta is pas 30 jaar en heeft er alles aan gedaan om haar reis naar een sterke mentale gezondheid in te zetten om anderen te helpen. Deze trauma’s heeft zij weten om te zetten naar een bedrijf waarin zij anderen helpt met hun trauma’s. Om dit te realiseren heeft zij zichzelf gestimuleerd door te leren. Zij is nu Systematisch Therapeut, NLP-, Life- en Mindset Coach en runt haar eigen bedrijf genaamd The School of Mental Health. Het is haar kracht dat zij als ervaringsdeskundige heel goed begrijpt waar anderen met trauma’s en blokkades doorheen gaan.

Inmiddels gesetteld, happy in love en een fantastische hechte vriendinnenclub verder, deelt deze powervrouw met heel veel passie graag haar verhaal bij ons. En wij mogen haar uiteraard ook vragen stellen. Laat je inspireren door haar reis en stel haar vooral ook vragen die haar hebben geleid naar haar succes, geluk en mentale ont-spanning nu.

Het gesprek is interactief en duurt ongeveer een uurtje.
Wil jij hier ook bij zijn? Reserveer dan nu gelijk je plek.

Let’s remember that we are so much better, together ♥ ︎

Het gesprek is interactief en duurt ongeveer een uurtje. Je kan zowel online erbij zijn door hieronder aan te melden of je kan ons vergezellen @ Herengracht 221, waarbij wij gezamenlijk kunnen borrelen en aan de sessie via Zoom kunnen deelnemen.

Wil jij hierbij zijn? Reserveer dan nu gelijk je plek!

Let’s remember that we are so much better, together ♥ ︎

How does it work?
♬ Reserveer jouw plek
♬ Join de Womentalk groep en ontmoet alvast de andere meiden
♬ Houd één- tot 1,5 uur vrij voor deze avond als je online deelneemt
♬ Tip: zorg voor koptelefoon/oordopjes en een rustige omgeving waar je vrij kunt praten
♬ Op locatie ben je om 19:30 uur welkom om ons te vergezellen!
♬ Samenvattingen worden achteraf gedeeld via een link in de Womentalk groep

O’ja en wil je je vriendin(nen) uitnodigen? Leuk! Zet jezelf op aanwezig en deel dit event met hen, zodat zij zich ook kunnen aanmelden.Al bekend met het Dansmeisjes lidmaatschap?

In het Dansmeisjes lidmaatschap is inbegrepen; borrelen op de leukste locaties in Amsterdam inclusief welkomstdrankjes, toegang tot de events van “Dansmeisjes op Avontuur” van Festivals tot bowlen en boottochten. Exclusieve workshops en inspiratiesessies met succesvolle vrouwen. En natuurlijk krijg je volledig toegang tot het Dansmeisjes platform met een persoonlijke profiel, toegang tot het social kladbord en verschillende groepen om elkaar te ontmoeten, te inspireren, af te spreken of om 1:1 met elkaar te kletsen in de privé chats. Ook geniet je als je wilt maandelijks van de gratis activiteiten zoals speurtochten, picknicks, spelletjes. Wandeldates in verschillende steden en Womentalks; zowel online als op locatie met live muziek.
JOIN US HERE🎉

 

 

Datum

03 nov 2021
Verlopen!

Tijd

20:00

Locatie

Herengracht 221
Amsterdam

Locatie 2

Online evenement
Team Dansmeisjes

Organisator

Team Dansmeisjes
Email
wegotyou@dansmeisjes.nl

Bezoekers van het evenement

Op dit moment zijn er geen leden online
Scroll to top vertical_align_top