Home Events Wandeldate met de meiden

Wandeldate met de meiden

Heey girl!

Dansmeisjes is een onwijs leuk, actief en avontuurlijk platform waar honderden gelijkgestemde vrouwen tussen de 21 en 38 jaar elkaar ontmoeten én waar vriendinnen met elkaar op avontuur gaan. Quality time is waar het allemaal om draait!#GirlsJustWannaHaveFunnn

Toen alles dicht was vorig jaar, hebben wij met Dansmeisjes wekelijks wandeldates (veilig en wel) georganiseerd. Soms kwamen er wel 30 tot 40 meiden! Su-per mooie ervaringen! (Ook die ene keer dat de politie achter ons aan zat en dacht dat wij een demonstratiegroep waren #lol)

Tijdens deze wandelingen zijn er ook echt toffe vriendschappen ontstaan.
Welllll lieve meid, we halen de nostalgie weer op!

Ga jij gezellig mee? Meld je nu aan!
♬ Maak je persoonlijke account aan of log in als je deze al hebt
♬ Meld je aan via de button “Deelnemen”
♬ Per mail krijg je een linkje naar de chat-groep
♬ Foto’s en video’s worden achteraf gedeeld via een linkje in de
Chat App en op het Social Kladbord

Deze date gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen. En wil je liever niet op beeld? No problemo! Geef het gerust even aan bij Team Dansmeisjes.

 

Dit is een gratis activiteit georganiseerd door Team Dansmeisjes om vrouwen tussen de 21-38 jaar laagdrempelig elkaar kennis te laten maken. Om je gratis ticket te ontvangen, heb je een Dansmeisjes account nodig. Deze kan al vanaf € 0,- worden aangemaakt met het gratis lidmaatschap. Wil jij liever geen (gratis) Dansmeisjes account? Dat is helemaal ok! Koop dan het losse ticket voor deze wandeldate in Amsterdam en wie weet sluit je later alsnog gezellig aan bij het Dansmeisjes platform! We got youuu!
Informatie over het gratis, basis en basis plus lidmaatschap lees je hieronder.Al bekend met het Dansmeisjes lidmaatschap?

In het Dansmeisjes Basis en Basis Plus lidmaatschap is inbegrepen; borrelen op de leukste locaties in Amsterdam inclusief welkomstdrankjes, toegang tot de events van “Dansmeisjes op Avontuur” van Festivals tot bowlen en boottochten. Exclusieve workshops en inspiratiesessies met succesvolle vrouwen. En natuurlijk krijg je volledig toegang tot het Dansmeisjes platform met een persoonlijke profiel, toegang tot het social kladbord en verschillende groepen om elkaar te ontmoeten, te inspireren, af te spreken of om 1:1 met elkaar te kletsen in de privé chats. Ook geniet je als je wilt maandelijks van de gratis activiteiten zoals speurtochten, picknicks, spelletjes. Wandeldates in verschillende steden en Womentalks; zowel online als op locatie met live muziek.
JOIN US HERE 🎉

Datum

28 nov 2021
Verlopen!

Tijd

14:00 - 15:30
Amsterdamse Bos

Locatie

Amsterdamse Bos
Bosbaan, 5
Team Dansmeisjes

Organisator

Team Dansmeisjes
Email
wegotyou@dansmeisjes.nl

Bezoekers van het evenement

Op dit moment zijn er geen leden online
Scroll to top vertical_align_top