Home Home Wandeldate met de meiden #Amsterdam

Wandeldate met de meiden #Amsterdam

Dansmeisjes is een onwijs leuk, actief en avontuurlijk platform waar honderden gelijkgestemde vrouwen tussen de 21 en 38 jaar elkaar ontmoeten én waar vriendinnen met elkaar borrelen en op avontuur gaan. Quality time is waar het allemaal om draait!


Heeeeyyy meidenn, 

Parijs de stad van de Liefde? Wow, Amsterdam kan er ook wat van!
Wist je bijv dat Anne Frank verliefd was op Peter? En dat ​​Rembrandt begraven zou liggen bij de Westerkerk? En zo zijn er nog veel meer leuke weetjes over Amsterdam’s bijzondere plekjes en haar geschiedenis.

Na deze Citywalk van ongeveer 1,5 uur zijn we niet alleen kennis rijker, maar ook (nieuwe) connecties met elkaar. Yess girl, let’s meet up voor een gezellige avondwandeling in het mooie Amsterdam! Of je nu alleen komt of met je girl squad, iedereen bij Dansmeisjes is lief en gezellig met elkaar. We ontvangen je met open armen. #girlsjustwannahavefun

Ga jij gezellig mee? Meld je nu aan!

♬ Maak je persoonlijke account aan of log in als je deze al hebt
♬ Bestel jouw ticket via de button “Deelnemen”
♬ Per mail krijg je een linkje naar de chat-groep
♬ TvT niet nodig, de wandeling is buiten
♬ Foto’s en video’s worden achteraf gedeeld via een link in het platform en middels de maandelijkse nieuwsbrief
Wil je liever niet op beeld? No problemo! Geef het gerust even aan bij Team Dansmeisjes.

Dikkkke liefsss,
Team Dansmeisjes💋

 Al bekend met het Dansmeisjes lidmaatschap?

In het Dansmeisjes Basis en Basis Plus lidmaatschap is inbegrepen; borrelen op de leukste locaties in Amsterdam inclusief welkomstdrankjes, toegang tot de events van “Dansmeisjes op Avontuur” van Festivals tot bowlen en boottochten. Exclusieve workshops en inspiratiesessies met succesvolle vrouwen. En natuurlijk krijg je volledig toegang tot het Dansmeisjes platform met een persoonlijke profiel, toegang tot het social kladbord en verschillende groepen om elkaar te ontmoeten, te inspireren, af te spreken of om 1:1 met elkaar te kletsen in de privé chats. Ook geniet je als je wilt maandelijks van de gratis activiteiten zoals speurtochten, picknicks, spelletjes. Wandeldates in verschillende steden en Womentalks; zowel online als op locatie met live muziek.
JOIN US HERE 🎉

Inschrijven

Regular ticket l Wandeldate in Amsterdam € 5,00 ex ticketfee

Dit ticket is voor jou als je liever (nog) geen (gratis) Dansmeisjes account aanmaakt of als jij deze maand al één gratis date hebt geboekt met jouw gratis account. Heb jij een gratis account of het maandelijkse Basis of Basis Plus lidmaatschap? Check dan jouw ticket hieronder

Beschikbaar Tickets: 97
Het Regular ticket l Wandeldate in Amsterdam ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
​​Gratis, Basis- en Basis Plus lidmaatschap l Wandeldate in Amsterdam € 0,00

Dit ticket geldt alleen voor leden met een gratis account (deze geeft toegang tot 1 gratis date per maand) en het maandelijks Basis en Basis Plus Lidmaatschap ( deze geven onbeperkt toegang tot de gratis dates). Ben je ingelogd? Top! Bestellen maarrr.

Beschikbaar Tickets: 97
Het ​​Gratis, Basis- en Basis Plus lidmaatschap l Wandeldate in Amsterdam ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

27 okt 2021

Tijd

19:00

Locatie

Anne Frank Huis
Prinsengracht 263-267
Team Dansmeisjes

Organisator

Team Dansmeisjes
Email
wegotyou@dansmeisjes.nl
Deelnemen

Bezoekers van het evenement

Op dit moment zijn er geen leden online
Scroll to top vertical_align_top