Home Events Stranddate met de meiden 👙🏖️

Stranddate met de meiden 👙🏖️

Hi girls!
Yaaay it’s time to meet up again! De temperaturen stijgen weer, de zon schijnt en dat zien wij als de uitgelezen kans om heerlijk te gaan zwemmen, bruin te worden en van de zondag te genieten samen. #Queensquad

Wat gaan we doen?
Zwemmen, chillen, ijs eten, gezellig kletsen en strandspellen spelen. 

Wat past er in jouw strandtas?
Neem mee een strandlaken, een handdoek. een lekker hapje en drankje, een hoed en/of zonnebril, parasol, zonnebrand, zwemkleding en natuurlijk je gooooood vibes!

Kom je voor het eerst? We got you! De meiden staan erom bekend elkaar met open armen te ontvangen.
Een en al gezelligheid!

Parking & OV
Je kunt parkeren bij de Boulevard. De kosten hiervoor bedragen in de zomer €11,50 een een dagdeel (5 uur staan). In Zandvoort-Zuid biedt parkeerterrein De Zuid plaats aan voor 1.750 auto’s.
Maar je kunt natuurlijk ook met de trein komen. Deze rijdt in de zomer 4 keer per uur vanaf station Amsterdam Centraal via Haarlem naar station Zandvoort. Vervolgens sta je binnen 5 minuten met je voeten in het zand!

How does it work?
♬ Reserveer jouw plek
Kom in de Daten met Dansmeisjes groep waar je iedereen ontmoet die er (regelmatig) bij is 
♬ Zondag verzamelen we met minimaal 1.5 meter ruimte van elkaar, bij de parkeerplaatsen.
Foto’s en video’s worden achteraf gedeeld via een link in de groep Daten met Dansmeisjes

Kun je er toch niet bij zijn? Dan is het fijn als je je even afmeld. Wij kijken uit naar je komst, whoop!

Wil je je vriendin(nen) uitnodigen? Leuk! Zet jezelf op aanwezig en deel dit event of onze groep met hen.Al bekend met het Dansmeisjes lidmaatschap?

In het Dansmeisjes Basis en Basis Plus lidmaatschap is inbegrepen; borrelen op de leukste locaties in Amsterdam inclusief welkomstdrankjes, toegang tot de events van “Dansmeisjes op Avontuur” van Festivals tot bowlen en boottochten. Exclusieve workshops en inspiratiesessies met succesvolle vrouwen. En natuurlijk krijg je volledig toegang tot het Dansmeisjes platform met een persoonlijke profiel, toegang tot het social kladbord en verschillende groepen om elkaar te ontmoeten, te inspireren, af te spreken of om 1:1 met elkaar te kletsen in de privé chats. Ook geniet je als je wilt maandelijks van de gratis activiteiten zoals speurtochten, picknicks, spelletjes. Wandeldates in verschillende steden en Womentalks; zowel online als op locatie met live muziek.
JOIN US HERE🎉

 

Datum

04 jul 2021
Verlopen!

Tijd

11:00

Locatie

Zandvoort aan zee
Team Dansmeisjes

Organisator

Team Dansmeisjes
Email
wegotyou@dansmeisjes.nl

Bezoekers van het evenement

Op dit moment zijn er geen leden online
Scroll to top vertical_align_top