Home Events Skybar Cocktail Night l Malabar x Dansmeisjes

Skybar Cocktail Night l Malabar x Dansmeisjes

Welkomstdrankje l Girls just wanna have fun! 🍸🍹🍷

Hi Queen!
Dansmeisjes is hét platform met de leukste events, uitjes en feestjes voor like minded vrouwen tussen de 21 en 38 jaar.
Of je nu nieuwe meiden wilt ontmoeten zowel online als offline of met je girlsquad erop uit wilt; de agenda is altijd gevuld met voor ieder wat wils! Whoop!

Dansmeisjes presents: CocktailNight🍸🍹🍷
Eén van de redenen dat jij lid bij ons bent (of wordt), is om gezellig met andere meiden een leuke tijd te beleven! En er zijn meer net zulke leuke Dansmeisjes members zoals jij, het wordt tijd om elkaar beter te leren kennen.

We komen weer gezellig samen onder het genot van de beste cocktails in town!
Voor wie het nog niet kent: Malabar is een prachtige Skybar met de lekkerste cocktails en een fantastisch mooi uitzicht over het IJ, gevestigd in de top van Hotel Jakarta dichtbij het Centraal Station van Amsterdam.

Je wordt ontvangen met een lekker welkomstdrankje en een boel gezelligheid. Laat je vooral verrassen..Wij zorgen voor een gezellig programma die ons echt met elkaar laat connecten. Girls just wanna have funnnn!

Ladies Only
Yes! Deze Cocktail Night is alleen voor Dansmeisjes leden met een gratis account en het Basis en Basis Plus lidmaatschap. Dit zijn de meiden die regelmatig actief zijn binnen Dansmeisjes. Zij investeren in zichzelf én in een fijn netwerk van gelijkgestemde vrouwen. Met het gratis account kost het ticket €7,50 en met één van de lidmaatschappen is de toegang gratis.
Voel je welkom om ook het Basis of Basis plus lidmaatschap uit te proberen! Dit betekend dat je voor maar 7 euro (maandelijks opzegbaar) mee naar borrels kan en de leukste meiden kan ontmoeten. Ook geniet je van ledenkorting naar andere avonturen binnen Dansmeisjes en krijg je toegang tot besloten chats, zodat je je agenda altijd kan vullen met leuke avonturen met de leukste ladies!>>Yesss, ik wil het uitproberen! <<

Welk ticket kies ik?
Heb je een gratis Dansmeisjes account? Bestel dan het eerste ticket onderaan deze pagina.
Heb je een Dansmeisjes Basis of Basis plus membership? Dan is deze borrel inbegrepen. Bestel dan het tweede ticket.

Highlights:
+ Welkomstdrankje
+ Cocktails Night (ook alcoholvrij)
+ Dansmeisjes Spotify Playlist muziek
+ Gratis toegang met het Dansmeisjes Basis of Basis plus Lidmaatschap
+ Cocktail Night met gelijkgestemde vrouwen van 21 tm 38 jaar
+ Testen voor Toegang Al bekend met het Dansmeisjes lidmaatschap?

In het Dansmeisjes Basis en Basis Plus lidmaatschap is inbegrepen; borrelen op de leukste locaties in Amsterdam inclusief welkomstdrankjes, toegang tot de events van “Dansmeisjes op Avontuur” van Festivals tot bowlen en boottochten. Exclusieve workshops en inspiratiesessies met succesvolle vrouwen. En natuurlijk krijg je volledig toegang tot het Dansmeisjes platform met een persoonlijke profiel, toegang tot het social kladbord en verschillende groepen om elkaar te ontmoeten, te inspireren, af te spreken of om 1:1 met elkaar te kletsen in de privé chats. Ook geniet je als je wilt maandelijks van de gratis activiteiten zoals speurtochten, picknicks, spelletjes. Wandeldates in verschillende steden en Womentalks; zowel online als op locatie met live muziek.
JOIN US HERE 🎉

Datum

25 sep 2021
Verlopen!

Tijd

19:30

Locatie

Malabar
Javakade 766
Team Dansmeisjes

Organisator

Team Dansmeisjes
Email
wegotyou@dansmeisjes.nl

Bezoekers van het evenement

Op dit moment zijn er geen leden online
Scroll to top vertical_align_top