Home Events Ohana Beach Party

Ohana Beach Party

BBQ & Cocktails | Borrelen en Beach Party met like-minded girls | Live Muziek & Dj’s

💃🏽🍸🌴🍸💃 Olaaa Senorita!

Dansmeisjes is een onwijs leuk, actief en avontuurlijk platform waar honderden gelijkgestemde vrouwen tussen de 23 en 35 jaar elkaar ontmoeten én waar vriendinnen met elkaar op avontuur gaan. Quality time is waar het allemaal om draait! #lekkermetdemeiden

Ennnnnnn girl, it’s time for a beachparty! Woaaahhh, ga je mee dansen? 💃🏽🍸🌴🍸💃

SUMMERPARTY #FriyayLounge
Vrijdag 9 juli bij Beachclub Ohana Beach is de eerste echte Friyay Lounge Party met Dansmeisjes..! Tropical vibes in de overdekte strandclub Ohana, lekker eten, fantastische cocktails, connecten en samen lekker uit onze plaat gaan! #lekkerdansenmetdemeidennnn

Line Up
Onze eigen ambassadrice en partner in crime Marloes van Ommen verzorgt live muziek en Dj’s Nina Sanetti en Laura van Dam knallen het dak eraf met de fijnste Urban & House vibes!!

De Friyay Lounge parties rouleren maandelijks op de tofste locaties in Amsterdam of aan het strand. Kom met je vriendinnen chillen of ontmoet onwijs leuke nieuwe meiden!

Dansmeisjes zou Dansmeisjes niet zijn als wij geen aandacht besteden aan de verbinding met elkaar, zodat je je in een netwerk begeeft vol met like minded vrouwen!! Daarom nodigen Marloes en Dansmeisjes iedere Friyay Lounge Party een inspirerende vrouw uit voor een WomenTalk Inspiratie sessie. Hiermee openen we een avond vol gezelligheid!
Tijdens deze WomenTalk-shows worden successen, ervaringen,dromen en de real struggles gedeeld en gaan we geïnspireerd met elkaar het met de voetjes van de vloerrrr.

1+1 tickets 💃🏽🍸🌴🍸💃We hebben de hele strandclub voor onszelf, whoop!
Neem je favoriete girl waarmee jij altijd heerlijk losgaat op de dansvloer mee of nodig een Dansmeisjes uit de community uit om samen te gaan. Ready. set. goooOoooo 🎉

Dansmeisjes met het Basis of Basis plus lidmaatschap hebben gratis toegang tot het feest en een ledenprijs voor het diner.
Het ticket om mee te eten kan worden gereserveerd tot donderdag 8 juli om 12:00 uur.

Antwoorden op de meest gestelde vragen over de Ohana Beach Party worden gedeeld op het social Kladbord hier op het platform van dansmeisjes.nl. Hier heb je toegang tot nadat je je hebt aangemeld en bent ingelogd.

 


Highlights:

♬ Welkomstdrankje
♬ Quality time met je vriendinnen
♬ 1+1 tickets! Neem je girl mee!

♬ BBQ, borrelen en party vanaf 18:00 uur
♬ Live muziek met Marloes van Ommen
♬ Urban & House by Dj’s Nina Sanetti & Laura van Dam
♬ Tropical vibes & overdekt dansen bij Beach club Ohana in Zandvoort
♬ Summerparty met de leukste vrouwen tussen de 23 tm 35 jaar
♬ Meet nieuwe meiden, iedereen is leuk met elkaar!
♬ Toegang tot de Dansmeisjes whatsappgroep (link ontvang jij per e-mail)

Parkeren
Parkeren l  5 minuten lopen (maps)
Ingenieur G. Friedhoffplein 2042 BP Zandvoort
Tarief 2,75 euro per uur

Dikke lieffss!
Team Dansmeisjes

De Friyay Lounge is mede mogelijk gemaakt door Balkonscènes & Amsterdam Nightlife♡

Al bekend met het Dansmeisjes lidmaatschap?
In het Dansmeisjes Basis en Basis Plus lidmaatschap is inbegrepen; borrelen op de leukste locaties in Amsterdam inclusief welkomstdrankjes, toegang tot de events van “Dansmeisjes op Avontuur” van Festivals tot bowlen en boottochten. Exclusieve workshops en inspiratiesessies met succesvolle vrouwen. En natuurlijk krijg je volledig toegang tot het Dansmeisjes platform met een persoonlijke profiel, toegang tot het social kladbord en verschillende groepen om elkaar te ontmoeten, te inspireren, af te spreken of om 1:1 met elkaar te kletsen in de privé chats. Ook geniet je als je wilt maandelijks van de gratis activiteiten zoals speurtochten, picknicks, spelletjes. Wandeldates in verschillende steden en Womentalks; zowel online als op locatie met live muziek.
JOIN US HERE 🎉

 

Datum

09 jul 2021
Verlopen!

Tijd

18:00 - 23:55

Locatie

Ohana Beach Strandpaviljoen
Zandvoort
Team Dansmeisjes

Organisator

Team Dansmeisjes
Email
wegotyou@dansmeisjes.nl

Bezoekers van het evenement

Op dit moment zijn er geen leden online
Scroll to top vertical_align_top