Home Events Closet Sale & Cocktails 👗🍸🛍️

Closet Sale & Cocktails 👗🍸🛍️

Joejoeee alle Shopping Queens,

De Closetsale & Cocktails is een initiatief van Dansmeisjes lid Richelle. 🎉
Zij is dol op kleding (Wie niet?😍) en heeft in de community groep een oproep gedaan om samen een Closetsale met een gezellige afterborrel te organiseren. Daar is heel leuk op gereageerd! Kom jij ook mee verkopen of gezellig shoppen?

Lees snel verder en boek je tickets als je er graag bij wilt zijn. 

Wil jij kopen of verkopen?
Heb jij prachtige Vintage items of “nieuwe” (bijv. van Zara) kledingstukken, jassen, accessoires, tassen of schoenen die op een nieuwe thuis liggen te wachten? Meld je dan gelijk aan voor één van de 25 verkooptafels. De Verkoop Queens mogen onderling ook ruilen met elkaar.

Óf heb jij juist zin om een dagje mooie tweedehandse parels of Vintage items te shoppen? En tegelijk gelijkgestemde meiden ontmoeten, gezellig bijkletsen en samen borrelen? Zet Zaterdag 21 augustus dan gelijk in je agenda en boek hieronder je ticket.

Kom je voor het eerst naar een Dansmeisjes evenement?
We got you! De meiden staan erom bekend elkaar met open armen te ontvangen.

Koffie-Academie & Cocktails Happy Hour €5,-
De Closetsale wordt gehouden in de Koffie-Academie in Sloterdijk.
Je wordt ontvangen met een warm welkom en welkomstdrankje. 🎉

Bij de Koffie-Academie kan je natuurlijk de lekkerste koffie en borrelhapjes bestellen.
But… if you realllly like (ook non-alcoholische) cocktails en mimosa’s, dan kan je die bestellen voor maar 5 Euro, whoop!
Na de Vintage Sale (vanaf 19:00u) ben je welkom om gezellig te blijven voor de afterborrel. Enjoy de gezellige playlist op de achtergrond, terwijl je even lekker bijkletst met de leukste meiden.

How it works
1. Kom je verkopen? Je moet minimaal 15 kledingstukken, jassen en schoenen hebben om te verkopen.
Dit mogen Vintage items zijn of mooi verzorgde tweedehandse stukken van bijv Zara, H&M, Mango of welke winkel dan ook.
Wij vragen per e-mail om foto’s van jouw items te sturen. Zo kunnen we de kopers echt iets leuks en ook goede kwaliteit aanbieden. Accessoires zoals tassen, sieraden, sjaals, hoedjes etc worden als extra geteld en kun je gewoon toevoegen aan jouw voorraad. Je krijgt een tafel toegewezen, waar je je spulletjes op kan uitstallen. Het zijn smalle horeca tafeltjes, daarom mag je één kledingrek van max. 1 meter breed meenemen.


Boek je verkoop ticket en ontvang per e-mail de instructies zodat je je goed kunt voorbereiden. Zo wordt je op Zaterdag 2 Oktober om 13:00 uur verwacht, zodat je je verkooptafel kunt inrichten en we gezamenlijk goed voorbereid zijn om de Shopping Queens te ontvangen.

2. Kom je shoppen? Neem dan graag zelf tassen mee voor je aanwinsten.
Boek het ticket en ontvang per e-mail de bevestiging inclusief een link naar de Vintage Sales & Cocktails whatsappgroep. Je wordt op Zaterdag 2 Oktober om 15:00 uur verwacht, zodat je direct de vetste (Vintage) Items en mooiste parels kunt uitzoeken.

3. Betaalsysteem
We stimuleren om verkopen met tikkies te voldoen of als je toch liever cash koopt om ook wat kleingeld mee te nemen. In het belang dat wij girls liefdevol met elkaar omgaan en op één lijn zitten, hanteren wij de regel dat als er onvoldoende wisselgeld blijkt, het bedrag naar onder mag worden afgerond. €11,50 wordt dan bijvoorbeeld €10,00  indien dit makkelijker is met briefgeld. Voor de verkoper adviseren wij voldoende wisselgeld mee te nemen. Let erop dat bij de Koffie-Academie zonder consumptie, niet kan worden gewisseld.

Na boeking ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin vind je gelijk het linkje naar de whatsappgroep waar de voorpret met elkaar begint!

4. Geen leeftijdgrens
Voor dit evenement zijn alle vrouwen in alle leeftijden welkom!

Ben jij er ook bij? Meld je dan nu aan!
Maak je persoonlijke account aan of log in als je deze al hebt
Boek jouw ticket via de button “Deelnemen”
Kleding passen kan op de locatie
♬ Join de Closetsale&Cocktails W’appgroep
♬ Geen leeftijdgrens 

Heb jij het Dansmeisjes Basis of Basis plus Lidmaatschap?
Dan kan je je ticket gratis bestellen. De 100% korting wordt verrekend bij bestelling, nadat je bent ingelogd.

Bereikbaarheid
– Koffie-Academie Sloterdijk is op 3 minuten loopafstand van het station Sloterdijk.
– In het weekend kan je rondom de Koffie-Academie Sloterdijk gratis parkeren
– Bij P+R Sloterdijk is betaald parkeren €2,50 per uur en op 6 minuten loopafstand van de Koffie-Academie.

Dikke liefsss,
Team Dansmeisjes & RichelleAl bekend met het Dansmeisjes lidmaatschap?

In het Dansmeisjes Basis en Basis Plus lidmaatschap is inbegrepen; borrelen op de leukste locaties in Amsterdam inclusief welkomstdrankjes, toegang tot de events van “Dansmeisjes op Avontuur” van Festivals tot bowlen en boottochten. Exclusieve workshops en inspiratiesessies met succesvolle vrouwen. En natuurlijk krijg je volledig toegang tot het Dansmeisjes platform met een persoonlijke profiel, toegang tot het social kladbord en verschillende groepen om elkaar te ontmoeten, te inspireren, af te spreken of om 1:1 met elkaar te kletsen in de privé chats. Ook geniet je als je wilt maandelijks van de gratis activiteiten zoals speurtochten, picknicks, spelletjes. Wandeldates in verschillende steden en Womentalks; zowel online als op locatie met live muziek.
JOIN US HERE 🎉

Inschrijven

Verkoper l Closetsales & Cocktails € 5,00 (ex. ticketfee)

Bij aanschaf van dit ticket verklaar ik dat ik voldoe aan de minimale voorraad van 15 stuks kleding/jassen/schoenen om te verkopen. Leden met het Basis en Basis plus lidmaatschap krijgen dit ticket gratis nadat je deze ingelogd besteld.

Beschikbaar Tickets: 16
Het Verkoper l Closetsales & Cocktails ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Shopping Queen l Closetsales & Cocktails € 5,00 (ex. ticketfee)

Yess, ik kom voor de leukste Tweedekansjes en Vintage parels ! Leden met het Basis en Basis plus lidmaatschap krijgen dit ticket gratis nadat je deze ingelogd besteld.

Beschikbaar Tickets: 48
Het Shopping Queen l Closetsales & Cocktails ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

02 okt 2021

Tijd

15:00

Kosten

€5.00

Locatie

Koffie-Academie
Radarweg 230, 1043 NS Amsterdam
Team Dansmeisjes

Organisator

Team Dansmeisjes
Email
wegotyou@dansmeisjes.nl
Deelnemen

Bezoekers van het evenement

Op dit moment zijn er geen leden online
Scroll to top vertical_align_top