Home Events Kling kling! 🥂 Borrelen in Amsterdam met de leukste meiden!

Kling kling! 🥂 Borrelen in Amsterdam met de leukste meiden!

Heeeeyyy meidenn, 

Dansmeisjes is een onwijs leuk, actief en avontuurlijk platform waar honderden gelijkgestemde vrouwen tussen de 21 en 38 jaar elkaar ontmoeten én waar vriendinnen met elkaar op avontuur gaan. Quality time is waar het allemaal om draait!#GirlsJustWannaHaveFunnn

Kling kling! 🥂 *speech*

Ahum, girls, het is weer tijd om te borrelennn!
Dit keer een sfeervolle avond met drankjes en gezelligheid in de bruisende Kanarieclub in Amsterdam Oud-West! Of je nu alleen komt of met je girl squad, iedereen bij Dansmeisjes is lief en gezellig met elkaar. We ontvangen je met open armen en een welkomstdrankje!

De famous Kanarie Club
Gevestigd in de Foodhallen staat De Kanarieclub bekend om zijn ubergezelligheid met veel locals en party birds van buitenaf, die wel van lekker borrelen houden. Er wordt gewerkt, gegeten en geborreld. Deze good vibes voelen wij helemaal en daarom gaan we er graag met jou en de andere meiden lekker borrelen!

How to: Connecten met de girls
Met input vanuit de vorige borrels, zorgen wij voor vragenkaartjes zodat we elkaar allemaal beter kunnen leren kennen, whoop! Heb je zelf leuke vragen die hélemaal te leuk zijn om te gebruiken? Stuur ons dan zeker een berichtje!

Heb jij het Basis en Basis Plus lidmaatschap van Dansmeisjes? Dan is deze borrel inbegrepen. Nadat je bent ingelogd, krijg jij automatisch te zien dat het ticket gratis is bij bestelling.

Zaterdag 9 Oktober verwelkomen we je om 19:30 uur bij de Kanarieclub.
Wij hebben er al zin inn!

Ga jij gezellig mee? Meld je nu aan!
♬ Maak je persoonlijke account aan of log in als je deze al hebt
♬ Bestel jouw ticket via de button “Deelnemen”
♬ Per mail krijg je een linkje naar de chat-groep
♬ Foto’s en video’s worden achteraf gedeeld via een link in het platform en middels de maandelijkse nieuwsbrief
Wil je liever niet op beeld? No problemo! Geef het gerust even aan bij Team Dansmeisjes.

Dikkkke liefsss,
Team Dansmeisjes💋 Al bekend met het Dansmeisjes lidmaatschap?

In het Dansmeisjes Basis en Basis Plus lidmaatschap is inbegrepen; borrelen op de leukste locaties in Amsterdam inclusief welkomstdrankjes, toegang tot de events van “Dansmeisjes op Avontuur” van Festivals tot bowlen en boottochten. Exclusieve workshops en inspiratiesessies met succesvolle vrouwen. En natuurlijk krijg je volledig toegang tot het Dansmeisjes platform met een persoonlijke profiel, toegang tot het social kladbord en verschillende groepen om elkaar te ontmoeten, te inspireren, af te spreken of om 1:1 met elkaar te kletsen in de privé chats. Ook geniet je als je wilt maandelijks van de gratis activiteiten zoals speurtochten, picknicks, spelletjes. Wandeldates in verschillende steden en Womentalks; zowel online als op locatie met live muziek.
JOIN US HERE 🎉

Inschrijven

Regular ticket l Borrelen bij de Kanarieclub inclusief welkomstdrankje € 7,50 ex. ticketfee

Dit ticket is voor jou als je het gratis Dansmeisjes account hebt. Heb jij een betaald Basis of Basis Plus lidmaatschap bij ons? Bestel dan jouw ticket hieronder.

Beschikbaar Tickets: 91
Het Regular ticket l Borrelen bij de Kanarieclub inclusief welkomstdrankje ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Basis en Basis plus lidmaatschap ticket l Borrelen bij de Kanarieclub inclusief welkomstdrankje € 0,00

Heb jij een betaald Basis of Basis Plus lidmaatschap? Log in en bestel dit ticket.

Beschikbaar Tickets: 91
Het Basis en Basis plus lidmaatschap ticket l Borrelen bij de Kanarieclub inclusief welkomstdrankje ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

09 okt 2021

Tijd

19:30

Locatie

Kanarieclub
Bellamyplein 51, 1053 AT Amsterdam
Team Dansmeisjes

Organisator

Team Dansmeisjes
Email
wegotyou@dansmeisjes.nl
Deelnemen

Bezoekers van het evenement

Op dit moment zijn er geen leden online
Scroll to top vertical_align_top